Restaurant W30
Unioninkatu 30
Tänä vuonna W30 haluaa juhlistaa kevään alkua Riesling-viikoilla. Menumme raaka-aineet päivittyvät keväisiin ja kukkaisiin makuihin ja tietenkin viikkojen kunniaksi Riesling on isossa osassa. Listalta löytyy tietenkin parsaa, silliä Frex-kananmunan kanssa ja jälkuruoissa raparperi ja mansikkaa.
Riesling & Co -Viikot – menu
Kuohkeaa parsakeittoa, pikkelöityä ja paahdettua parsaa sekä kevätsipuliöljyä ja ohraa
Savustettua silliä, rakuunaemulsiota ja marinoitua kurkkua. Rapeaa sekä haudutettua Frex-perunaa ja graavattua keltuaista
Grillivoissa haudutettua turskan seläkettä, hummeria ja mallasleipää. Muhennettua Frex-perunaa ja kananmunaa, herassa kypsennettyä fenkolia sekä hummerikastiketta
Mansikkamoussea, mansikkacrumblea ja valkosuklaakreemiä. Rosmariinijäätelöä sekä mansikka-samppanjavaahtoa
Tervetuloa nauttimaan ja juhlistamaan kevättä pidemmän kaavan mukaan tai vain piipahtamaan baarissa pikkusuolaisen sekä juoman merkeissä.