Riesling & Co -Viikot 2023
Wines of Germany

Ravintola Agnes

Kauppatori 2

ravintolaagnes.fi

Ravintola Agnes on kesällä 2022 ovensa avannut skandinaavinen brasserie keskellä Turun Kauppatoria. Uudistuneen Kauppatorin lasipaviljongit ovat vailla vertaansa, kauniit puiset yksityiskohdat, ravintolan ympäröivät kattoon asti ulottuvat ikkunat ja mahdollisuus päästä seuraamaan torielämää paraatipaikalta – nämä takaavat unohtumattoman ravintolaelämyksen yhdessä laadukkaan ruuan ja rennon, ihmisläheisen palvelun kera.

Keittiöstämme löytyy pitkän kaavan ammattitaitoa ja aitoa rakkautta laadukkaaseen ruokaan, joka valmistetaan tuoreista kauden raaka-aineista. 

Agnesissa voit tulla nauttimaan pitkän kaavan illallisesta huolella valituilla viineillä höystettynä tai tulla vaikka ystäväporukalla lasillisille. Sekä viini- että cocktail-listaltamme löytyy suuri määrä kaikkien rakastamia klassikoita.

Riesling-viikoilla painotamme erillisen viinilistan kanssa mahtaviin saksalaisiin viineihin, niin valkoviineissä, punaviineissä kuin roséviineissä. Mikä sopisikaan paremmin suomalaiseen makuun kuin vaikka lasillinen upeaa Rieslingiä ja kylkeen toast skagen!