Riesling & Co -Viikot 2023
Wines of Germany

Ravintola NOOA

Läntinen Rantakatu 57

ravintolanooa.fi

Ravintola NOOA sijaitsee yhdellä Turun upeimmista paikoista, aivan Aurajoen varrella vain lyhyen matkan päässä ydinkeskustasta. Joen rannalta löytyy helposti lähestyttävä, moderni skandinaavinen ravintola, jonka ruoka­filosofia tähtää rentoon ruoasta iloitsemiseen skandinaavisessa hengessä. NOOA hemmottelee asiakkaita hurmaavalla palvelulla, käsityönä valmistetuilla annoksilla ja kokonaisuuteen sopivilla juomilla. Tunnelma on aina rento ja kutsuva –  tänne on helppo saapua viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan tai istua ystävän kanssa iltaa lasillisen ääressä. Ravintolassa tarjoillaan myös todella laadukas ja suosittu lounas.

Ravintolan keittiön keskiössä ovat laadukkaat, huolella valitut raaka-aineet. NOOA ammentaa inspiraatiota annoksiin skandinaavisesta keittiöstä. Menu on aina tarkkaan harkittu ja kaikki listatut annokset kunnioittavan sesongin parhaita antimia. À la carte -annosten rinnalla suosittuja vaihtoehtoja ovat yllätykselliset menukokonaisuudet. Pienistä alkupaloista ja neljästä annoksesta koostuva Maistelumenu valmistuu kauden upeista raaka-aineista. Lyhyempään nautiskeluun on suunniteltu kolmen ruokalajin Menu Nooa.

NOOAssa makunautinnot täydentyvät aina ruokaan sopivilla juomilla. Viinilista koostuu pieteetillä valituista viineistä ja miellyttää varmasti vaativampaakin viiniharrastajaa. Riesling & Co -viikoilla ravintolassamme keskitytään saksalaisiin viineihin ja niiden valikoimaa laajennetaan. Rakennamme myös menujemme juomapakettit saksalaisten viinien ympärille, täydentämään ruokailukokonaisuutta. Juomapakettien lisäksi tarjolla on laseittain myynnissä valkoviinejä, roséviinejä sekä punaviinejä reilummalla kädellä eri puolilta Saksaa. Näitä herkkuja voikin nautiskella ruoan kaverina tai sellaisenaan, esimerkiksi NOOAn kattoterassilla.