Riesling & Co -Viikot 2023
Wines of Germany

Ravintola Siro

Linnankatu 17

ravintolasiro.fi

Saksan Riesling-viikot valtaavat jälleen Suomen Turun! – Tunnelmallinen Siro on mukana riesling-viikoilla. Siron riesling-tarjonta kasvaa entisestään toukokuun ajaksi: valikoima koostuu erikoisherkuista sekä erinomaisista poiminnoista koko Saksan alueelta, jotka sommelierimme on valinnut kevään kruunuksi. Maistelumenuillemme on myös rakennettu teeman mukaiset juomapaketit ja jälkiruoka saa riesling-vivahteen. Tule lasilliselle tai makumatkalle ja nauttimaan Saksan viini tarjonnasta kevään kunniaksi!

Sirossa lisäksi erikoisvierailija ja tasting, jonka yksityiskohdat päivitämme pian nettisivuillemme ja sosiaaliseen mediaan: https://ravintolasiro.fi/

TEE PÖYTÄVARAUS TÄSTÄ

Torstai 25.5. klo 18: Toni Immanen & Weingut Becker -tasting

Sirolla on ilo saada vieraakseen Riesling-viikoilla Viinitien toimitusjohtajan sekä perustajajäsen, Immasen Toni. Kunniavieraamme tulee pitämään vertikaali tastingiä saksalaisen viinitilan, Beckerin, kanssa yhteistyössä suunnittelemastaan Raja rieslingistä. Tastingissa tutustutaan kolmeen eri vuosi kertaan ja sukelletaan syvemmälle maistelumenuiden juomapakettiemme ihastusta laajasti kylväneeseen rieslingiin. Mukaan voi ilmoittua kuka vain ja hintaan sisältyy myös Siron tarjoamat pikkupurtavat. Pystymme ennakkoilmoituksesta huomioimaan allergiat ja ruokavaliot nautittavissa makupaloissa.

Tule viihtymään Tonin kanssa Siroon ja samalla nautiskelemaan Riesling-viikoista!