Riesling & Co -Viikot 2023
Wines of Germany

Ravintola Siro

Linnankatu 17

ravintolasiro.fi

Ravintola Sirossa vietämme Riesling-viikkoja 10.5.-21.5.2022. Sirossa on tarjolla aina loisteliaita rieslingeja ja muista Saksan herkkuja.

Nyt Riesling-viikoilla Siro tarjoaa vielä monipuolisemman kattauksen Saksan eri viinialueiden rieslingeihin niin vanhojen kuin uudempienkin vuosikertojen kera. Harvinaisempia aarteita saatavana laseittain Riesling-viikkojen aikana. Tule kokemaan rieslingin monipuolisuus ja erovaisuus! Maistele ja ihastu, aina vain uudestaan!

TARIRU -KOKEMUS | 2 TUNNIN VARAUS | 45 €

Tariru -kokemus on kolmen ruokalajin maistelumenu koko pöytyseurueelle. Menu-vaihtoehto, joka kurkistaa Siron makumaailmaan ja saa sinut palaamaan Siroon uudelleen ja uudelleen. Kolmessa osuudessa pöytää koristava keittiömestarin menu, kauden kiehtovimmista raaka-aineista.

MANPUKU -KOKEMUS | 2,5 TUNNIN VARAUS | 67 €

Manpuku -kokemus on viiden ruokalajin yllätys-maistelumenu koko pöytyseurueelle, kuaden kiehtovimmista raaka-aineista. Manpuku-menu sukeltaa Siron makujen maailmaan Tarirua rohkeammin. Kokemus, josta kerrot ystävillesi.

FURIOTOSU -KOKEMUS | 3 TUNNIN VARAUS | 89 €

Furiotosu -kokemus on Siron laaja maistelumenu-kokonaisuus koko pöytäseurueelle. Usean annoksen pöytää koristava kokemus, kauden kutkuttavimmista raaka-aineista. Kokonaisuudelle on mahdollista valita sommelierin suositusviinit, kohottamaan sekä haastamaan makupalettia uusiin ulottuvuuksiin. Maistelumenu nautiskelijoille sekä seikkailunhaluisille.

TEE PÖYTÄVARAUS TÄSTÄ

Ravintola Siro on Turun kattavan ravintolavalikoiman mielenkiintoisin uutuus. Sirossa on tarjolla kolme laajuudeltaan erilaista menu-kokonaisuutta, joihin kaikkiin on saatavilla sommelierimme kullekin menu-vaihtoehdolle suunnittelema ja huolella rakentama viinipaketti.

Tarjolla mm. Toni Jost, Von Winning, Carl Loewen, Kühling & Gillot, Toni Immanen, Emrich -Schönleber, Sybille Kuntz, Keller ja Rebholz.