Riesling & Co -Viikot 2023
Wines of Germany

Viinibaari Vinho

Kuninkaankartanonkatu 8

www.vinho.fi

Vinhossa vietetään Rieslingviikkoja 10.5-21.5.2022 ja silloin meillä on tarjolla erityisesti kivoja ja erilaisia teemaviikon viinejä.
Kellarista kaivetaan seuraavat pullot ainakin laseittain myyntiin:
-Kloster Eberbach Hodsheimer Domdechaney Riesling Spätlese 1988
-Kloster Eberbach 2002 Steinberger
-Trimbach Grand Cru Geisberg Riesling 2014
-Dönnhoff Dellchen GG Riesling 2019 ✌️
Meillä myös aina mahdollisuus minitastingeihin 8cl / maisteluannos ja varsinkin Riesling tietysti isosti edustettuna!
Vinhossa järjestetään myös kaksi tastingia: 
10.5. Ei pelkkää Rieslingiä!-tasting 45€/hlö
Vinhon Riesling-viikoille mahtuu muutakin kuin Rieslingiä! Ja vaikka Riesling onkin hyvää ja se on monien suosikkirypäle syystä, haastamme sen tässä tastingissä! Tule siis selvittämään maistelemalla Rieslingin kaltaisia rypäleitä, että voiko Rieslingiä päihittää? Tässä tastingissä voit selvittää uuden suosikkirypäleesi! Ilmoittaudu siis kiireen vilkkaa mukaan!   Tastingissä maistelemme viisi viiniä ja nautimme Vinhon tapaksia. Hinta 45 euroa henkilöltä. Ilmoittautumiset vinho@vinho.fi.
17.5. Saksan upeat Riesling-alueet-tasting 70€/hlö
Tämä tasting on Rieslingin-rakastajan unelma! Tutustumme saksalaisiin huippurieslingeihin Saksan eri viinialueilta. Tarkoituksena on maistaa alueitten parhaimmistoa ja tutustua Moselin, Nahen, Pfalzin, Rheingaun ja Rheinhessenin viineihin. Tastingissä maistelemme eroja viinialueiden välillä ja tutustumme tarkemmin näihin upeisiin Rieslingeihin. Tastingissä maistamme yhden huippurieslingin jokaiselta alueelta ja nautimme Vinhon tapaksista. Tämän eksklusiivisen tastingin hinta on 70 euroa. Ilmoittautumiset vinho@vinho.fi.
Nähdään Vinhossa! 💛